YOGA!

Yin Yoga!

Yinyoga är en långsam och avkopplande yogastil där muskelfascian töjs under flera minuter. Härliga yogamattor i merinoull kommer finnas utlagda på golvet till alla, samt tillgång till bolster, yogablock och ögonkudde till avslappningen.Vi tillhandahåller allt som behövs till yogan så kom som du är i mjuka sköna kläder. Yinyoga passar alla och utförs i sittande och liggande positioner som vi håller ca 3-6 minuter. Många av övningarna är fokuserade kring rygg och höfter där bindväven är extra kraftig vilket gör oss väldigt stela. Yin yoga är fantastiskt skönt och välgörande. Det kan såklart också kännas väldigt intensivt där bindväven är klistrig och stram. Men den smälter och så fort vi går ur positionen släpper det onda. Du får en lugn stund med tid till dig själv att slappna av och få en mjukare och rörligare kropp. Varje yogapass håller på i 75 minuter. 60 minuter yoga och sedan skön avslappning med meditation. Yoga-golvet rymmer 6-7 personer så det är lugnt, mysigt och härlig stämning i grupperna. Ingen prestation och alla utgår från sin kropp och förmåga. Du ska se att det händer positiva saker i kroppen ju mer vi övar. Yinyoga är välgörande och det perfekta komplementet till annan träning och motion.

Varmt välkommen till yinyogan, hoppas vi ses!

Namaste

Kicki!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *